duminică, 8 ianuarie 2012

AVETI GRIJA  TEPARE...........!!!!
Persoane care nu merita sa va pierdeti timpul si banii cu ele.
Comanda si nu ridica coletele.Pune pe numele fratelui ei MATTES GHEORGHE STEFAN. Loc.Teaca BISTRITA NASAUD. Str Horea Nr 76.
NR TEL 0753567989 ID -UL ghetto.girl05 


Lance Andra Rebecca str: Aurelian nr: 116 Dr.Tr.Severin -Nr tel: 0754956646.Comanda si nu ridica colete.ALTA SCARBA *

Sbircea Larisa Elena- Str:Vasile Litu nr:5, Vatra Dornei, jud:Suceava, cod postal:725700

 Popa Ana Maria - str. Panselutei nr 31 , oras: Barlad, jud: Vaslui , tel: 0767755089

Adascalitei Razvan Ionut- str. Alecu Russo, nr. 45, sc. A, et 1, ap 8, Bacau, jud. Bacau, cod postal:600136


11 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu una am rezolvat problema .nu am las asa de usor pacalita ,inselata !

      Ștergere
  2. anddra59 cunoscuta ca o mare tepara pe tot internetul . Ruxanddra Voicu din Ploiesti -Prahova ! CU DIVERSE ADRESE de PH BREAZA,BAICOI ,PLOIESTI , NUME FALSE ,are conturi 11 la numar si calificative fictive ,negative foarte multe peste 6o la numar. vorbeste vulgar si ameninta !

    RăspundețiȘtergere
  3. buna .se poate sterge comentariul cu barbu miruna ,am cazut la pace cu ea si sunt nevoita sa o serg din aceste pagini.ms frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. anddra59 NU este tepara, am facut tranzactii cu ea, pe o singura adresa si nume real, cu lucruri de o calitate superioara, este o doamna foarte draguta si sociabila!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ai cazut la pace cu mine ci de atunci ai mai comandat cel putin de 7 ori ;) lamureste lucrurile nu le mai lasa in aer

    RăspundețiȘtergere
  6. Anddra59 VRF ,Anddra959 ,coco,cocobis si multe alte conturi false este o mare tepara ...a fost prinsa cu multe conturi false de catre admini,a fost blocata si alungata ! da corect ,cu tine poate a facut schimb normal iti da o adresa nu 2 ,dar altora le diferite adrese false si fura la greu de pe orice site .are plangeri penale ,face circ pe orice platforma ! stii cate fete a tepuit ,pe ocazii, mercador ,trenzone si top trend ocazii.ro. maxim shop a fost prinsa d eadmini ?nu stii sau o aperi fiind tu multumita de un schimb. e o femeie la 60 de ani pensionara , se ocupa cu hartuire ,furt ,jigniri si amenintari. sunt multe fete care nu o suporta si nu o accepta in tranzactii,isi acorda calificative fictive .instiga scandal pe site-uri !face numai rau oamenilor.in concluzie o tepara Ruxandar Voicu din Ploiesti-Ph !

    RăspundețiȘtergere
  7. MARE ATENTIE
    user irissverde din Calarasi pe numele de Voicu Andra ,cu post restant Vicu Nadia a dat teapa multor fete ! este o hoata cu diploma ,fura si jigneste ,are un vocabular mai rau ca la usa cortului .amandoua fiind prietene tepare Ruxandar Voicu din Ploiesti si irissverde din Calarasi Voicu Andra .au ambele plangeri penale !negative !
    A PAGUBIT USERI IN VALOARE 200RON -PE FIECARE USER IMPARTE 1.

    RăspundețiȘtergere
  8. TEPARA - PASCUI RENATA TIMEA - Jud BIHOR, Loc ORADEA, Aleea Rogerius nr. 2c bl. N3 ap. 40

    TRIMITE JUCARII IN COLETE, MAIMUTOI SAU CARPE, SAU NU TRIMITE NIMIC !!! ESTE O TEPARA ORDINARA, O DENATURATA JALNICA CE SE INJOSESTE PENTRU O ROCHIE!!!

    PRIVITI POZELE, PRIMELE 2-ESTE ZDREANTA TEPARA, IAR ULTIMELE 3, ESTE JEGUL CE L-AM PRIMIT IN COLETUL GREU DE 668KG, UNDE AR FI TREBUIT SA PUNA NISTE BOTINE!! Eu ii dadeam 3 lucruri la schimb (o rochie, un tricou si un bolero), toate de firma!!! am cheltuit bani pe posta si noroc ca am retras la timp, sa nu aiba parte de mila !!!!!!!!!!!

    EVITATI-O !!! TEPARA!! A DAT DEJA 3 TEPE MINIM SI ALTELE SUNT IN CURS! ROG FETELE CE AU AVUT PROBLEME CU EA SA DEA SHARE LA STATUS !!!!

    JEG DE OAMENI... POFTITI, MODEL PT COPII !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tocmai ce am luat si noi o tzeapa de la persoana (daca se poate numi asa individa) de mai sus, i-am facut virament pentru 2 bishoni, acuma am venit de la autogara, bineinteles ca nu a trimis nimic, nu mai raspunde la telefon. maine cred ca merg la politie sa vad ce pot face, ca am dovada ca i-am trimis banii.

      Ștergere
  9. Cristina,te rog mult de tot ia legatura cu mine,daca poti lasa-mi un mesaj pe adresa de e-mail andrada_robu@yahoo.com,acelasi lucru l-am patit si eu cu ea,greseala mea este ca nu m-am interesat dinainte ce fel de persoana este,m-am lasat dusa de nas ! Pentru un pui de Yorkshire mini toy,i-am virat in cont suma de 300 lei,la fel trebuia sa-l primesc si eu ca si tine,mi-l trimitea cu autocarul ! Acest catel nu a ajuns la mine,si-a inchis telefoanele,nu mai pot da de ea ! Eu am facut o reclamatie la politie !

    RăspundețiȘtergere